Szerverünkön minden nap éjszaka minden tárterületről teljes adatmentés történik, 1 hónapra visszamenőleg! Az adatmentésbe valamennyi adat beletartozik, tehát:
- tárhely beállításai
- ftp tárhelyen lévő fájlok (aldomainekkel együtt)
- adatbázisok
- e-mail fiókok adatai és a tárolt levelek

A napi adatmentés tetszőleges napról könnyedén, egy kattintással, néhány perc alatt visszaállítható, vagy pedig tömörített formátumban lementhető saját számítógépre.

Az adatmentés visszállításakor vigyázni kell arra,hogy az aktuálisan tárolt adatok visszavonhatatlanul felülíródnak (nemcsak a fő domain, hanem az aldomain adatai és mailfiókja is), tehát az adatmentést körültekintően végezzük el, ha szükséges, előtte a nem törlendő fájlokat, adatokat mentsük el. 

Amennyiben az adatok csak kis részére van szükségünk, akkor érdemes a biztonsági mentést lementeni a számítógépünkre, majd azt kicsomagolva a kívánt adatokat kimásolni.

Az adatmentés visszállítása funkció új felhasználóknak alapértelmezetten nem érhető el (biztonsági okokból), azonban ha ön gyakorlott felhasználó akkor egyedileg engedélyezzük a szolgáltatás beállítását, ekkor azonban az adatvisszaállítás nem körültekintő elvégzése miatti adatvesztésekért nem tudunk felelősséget vállalni. 

Információ

  Tel.:+36 70 5583040
E-mail: info@logosnet.hu

Ügyfélkapu

HelpDesk

Tippek

Webstatisztika

Használd webstatisztikánkat honlapod látogatottsági méréséhez. Weboldalad statisztikájának eléréséhez írd be a böngésző címsorába a domain neve mögé: "/webstat". pl.: http://logosnet.hu/webstat
Webstatisztikádat jelszóval is levédheted az illetéktelen kíváncsiskodók elől...