Tárhelyén lévő fájlokat FTP kapcsolaton keresztül menedzselheti egyszerűen. FTP kapcsolathoz használhatja a LogosNET admin panel WebFTP aloldalát, de hasznosabb, kényelmesebb egy saját FTP kliens használata.

Ezen az oldalon az egyik legnépszerűbb FTP kliens, a Total Commander FTP tárhelyhez való kapcsolódását ismertetjük lépésenként:

1. Indítsuk el a Total Commander alkalmazást és kattintsunk a felső eszköztáron az FTP kapcsolódás ikonra (ha nincs eszköztárunk, akkor a felső menüsor Hálózat menüpontjában az FTP kapcsolódás menüpontra)

 

2. A megjelenő ablakban kattintsunk az Új kapcsolat létrehozása gombra:

 

 

3. Az új kapcsolat létrehozásához adjuk meg az alábbi adatokat. A kapcsolat neve tetszőleges, a kiszolgáló szerver címe: ftp.logosnet.hu.
A felhasználónév és a jelszó az ön által kapott (vagy beállított) adatok. Ha kész vagyunk, kattintson az OK gombra.

 

 

4. Az adatok elmentése után az előző képernyőhöz jutunk, ahol a kapcsolatok listájában megjelenik az új FTP kapcsolatunk. Akár több FTP kapcsolatot is felvihetünk a 3. pont alapján.
A kapcsolódáshoz jelöljük ki a kívánt kapcsolatot, majd kattintsunk a kapcsolódás gombra.

Amennyiben más FTP klienst szeretne használni, írja meg nekünk, segítünk a beállításban.

Információ

  Tel.:+36 70 5583040
E-mail: info@logosnet.hu

Ügyfélkapu

HelpDesk

Tippek

Online segítség

Ha segítségre van szükséged a Kapcsolati oldalunkon megtalálod telefonos és e-mail elérhetőségeinket. A lehető leghamarabb kivizsgáljuk az esetleges hibákat, illetve válaszolunk a felmerülő kérdésekre is.