Szerverünk teljesítménye úgy van beállítva, hogy az adott tárhelyéhez tartozó domaineken keresztül tömeges hírleveleket is küldhet ki a nap bármely szakában jelentősebb teljesítmény-csökkenés nélkül, azonban van néhány szempont, amit kérjük vegyen figyelembe:

Általában elmondható, hogy egy domainre vetítve napi kb. 10.000 e-mail üzenet küldhető különösebb terhelés nélkül. Amennyiben ön ennél nagyobb mennyiségű e-mail üzenetet kíván továbbítani naponta, úgy kérjük jelezze ezt ügyfélszolgálatunknak. Nagy mennyiségű levelek kiküldésére egy előre egyeztetett időpontot jelölünk meg (általában esti-éjszakai-hajnali órák) amikor a szerveren az egyébként is csökkent terhelés miatt a levelek problémamentesen továbbíthatóak.

 

Kérjük fogadja meg tanácsainkat:

1. Ne küldjön nem megbízható szoftver, szkript által, illetve ellenőrizetlenül/felügyelet nélkül tömegesen hírlevelet. A szerver túlterhelése azt eredményezheti, hogy az ön honlapja ideiglenesen elérhetetlen lesz. Túlzott szerver-terhelés esetén kénytelen vagyunk a problémás domaint - a terhelés megszüntetetéséig - kiiktatni a szolgáltatásból.

2. Kérjük továbbítsa az üzeneteket elosztva, akár csomagonként (pl. fél percenként 100-200-as csomagokban) vagy pedig egy napra vetítve elcsúsztatva (pl. 2 óránként) így biztosítva az egyenletes terhelést. A legtöbb hírlevél menedzselő rendszer támogatja az egyenletes terheléssel továbbított hírlevélküldést. Kérjük vegye figyelembe a téves címzés miatt "visszapattanó" levelekkel kapcsolatos terhelést is.

3. Ha bizonytalan abban hogy a hírlevél-küldés okoz-e túlterhelési problémát, kiküldés előtt inkább jelezze ezt nekünk. Amennyiben lehetséges, minden ügyfelünknek segítünk, hogy szolgáltatásainkat maximálisan igénybe tudja venni, illetve hogy a problémákat megoldjuk.

4. A hírlevél egy hatásos marketing módszer, de ne vigye túlzásba! Ha "spammelésnek" minősülő tevékenységet végez szerverünkön és ezt észleljük, vagy jogos panasz merül föl, akkor a hatályos jogszabályok szerint szolgáltatóként közbe kell avatkoznunk és súlyos esetben akár a szolgáltatást is felfüggeszthetjük. (Mi a spamellés? katt ide).

 

 

Információ

  Tel.:+36 70 5583040
E-mail: info@logosnet.hu

Ügyfélkapu

HelpDesk

Tippek

Tárhely akár 1 órán belül

Tárhelyed az igény beérkezését követően akár 1 órán belül használhatod!
Ha domaint is igényeltél, akkor a domain végződésétől függően 1-2 munkanap alatt bejegyezzük a domain nevet, addig is azonban már menedzselheted a tárhelyet.